Lukáš Krejčí ml., 6 let To jsme my, Tým ENDURO Zábřeh

FOTOGALERIE → MČR CC Smolné Pece 1.-2.6.2013

Tak máme za sebou další díl cross country, tentokrát ve Smolných Pecích u Karlových Varů. Nikomu z nás se tam nechtělo, ale na druhou stranu, proč nepodpořit kamarády .........Zvali nás již několikrát na tu jejich "zabitou vránu" co pořádají a nám se nechtělo jet tu dálku a tak vzhledem k tomu, že pro tentokrát je to součástí seriálu MČR CC tak jsme vyrazili, i když - dva nejhorší výsledky se škrtají :)) tak by o nic nešlo.. Vzhledem k tomu, že meteorologové hlásili průtrže mračen, přívalové deště, krubobití (to nás naštěstí nepostihlo) a že jim to poslední dobou setsakramensky vychází, tak jsme věděli do čeho se řítíme. Ale správného jezdce nic nezastaví. No, asi jsme měli zůstat doma a nepokoušet osud, na druhou stranu, bylo to velké ponaučení. Sobota dobrá a co se týká občerstvení to musíme pochválit, to bylo výborné. Neděle.....kdyby se nejela, nic by se nestalo. Výjezd, který nechali, byl jasný už v sobotu že to bude problém. V sobotu byl nesjízdný, natož když celé odpoledne, celou noc a ráno pršelo. Taky že jo. Jak to změnili je teď už jedno, kdo tam byl a jel tak to ví :)). To že se závod zkrátil o víc jak čtyřicet minut nechápal snad nikdo :(((. Když už se všichni navlíkli do těch mokrých "hader", zrušil se nesmyslný výjezd a už nebyl problém tak byl konec. Ano, odpovídá to regulím, to je pravda, ale nebylo to vůbec nutné. Víc to rozebírat nebudeme. 

V sobotu Mira třetí a teď VELIKÁ gratulace Raďovi který byl v neděli PRVNÍ. Mrzí nás že jsme to nevěděli a nezůstali, jeli jsme hned po jejich odjetí, plní zvláštního rozpoložení, domů. Jako bonus si Mira a Lukáš odváželi bonus v podobě deseti - minutové penalizace, tím pádem Mira čtvrtý a Lukáš pátý a aby nechybělo, tak Mira si odvážel ještě další bonus ( vždy má něco víc jak ostatní) a to spojená poslední dvě kola. To jsme také nevěděli, dozvěděli jsme se to po telefonu a brali jsme to jako úsměvný bonbónek na závěr.

Tyto závody jsme mohli posuzovat i jako pořadatelé, měli jsme to v živé paměti a  reakce jezdců bohužel byly takové jaké byly. Každý tam byl a závěr ať si udělá každý sám. Tak zase příště.........

 

FOTO ZDE :  je toho málo, vzhledem k počasí to opravdu nešlo.

http://endurozabreh.rajce.idnes.cz/MCR_CC_Smolne_Pece_-_sobota_1.6.2013/

http://endurozabreh.rajce.idnes.cz/MCR_CC_Smolne_Pece%2C_dvojice_a_vyhlaseni_sobota_1.6.2013/

http://endurozabreh.rajce.idnes.cz/MCR_CC_Smolne_Pece_-_nedele_2.6.2013/

zpět na fotogalerii

Neexistuje / nebyly vloženy žádné fotografie.